APR
3

Påskafton

På påskafton är alla välkomna på påskpoängpromenad fram till 16:00. Triumfglass bjuder på glass och Hovås Kallbadhus lottar ut ett säsongskort bland vinnarna. Ta gärna något att dricka eller njut av vår påskmeny tillsammans med er “bubbla”. Varmt välkomna!

Tidigare event

FEB
14

Alla hjärtansdag

Söndagen den 14 februari har vi extra öppet till klockan 18:00, köket stänger 17:30.
Kom och njut tillsammans med er familj eller “bubbla”. 

NOV

8

Farsdag 

Söndagen den 8 november
Första sittningen 18:30
Sista sittningen 18:00

Kan vi samla nära och kära för att fira fars dag i år? Det beror så klart på många individuella omständigheter men för er som vill så finns möjligheten att göra det hos oss, på avstånd till andra sällskap och till varandra om nödvändigt. Luta er tillbaka, njut av hösten, kärlen till varandra och den goda maten så klart. Två rätter 355 kr, tre rätter 455 kr. 

Varmt välkomna att boka bord via info@hovaskallbadhus.se 

OKT

30

Quiz och live-musik

30 oktober 19:00
Jonas Eklöf – med Halloweentema! 

Fredagen den 30 oktober är det åter dags för Jonas att hålla i vårt populära quiz. Slå era kloka huvuden ihop och ta hem äran!
Quizen startar 19:00.
Bokning till restaurangen rekommenderas då eventet är mycket populärt.

OKT

23

Live-musik

23 oktober 18:30
Papa Dee – Reggae, Ragga, Rocksteady: allt med puls & bra slag 
Papa Dee är sångare och musikpionjär inom genrer som Reggae, Ragga, Rocksteady men också allt med en puls och ett bra slag. Funk Soul, Hip Hop, Rock N Roll, Electronica, Jungle, Jazz är också i mixen.
Största popträffarna är Mikrofonpoet, Aint no Stoppin us Now, Beautiful Woman, Aint no Substitute, Island Rock, the First Cut is the Deepest, the Journey, My No 1.Paa Dee är aktuell med reggae plattan ”The Red Hut Sessions” som släpptes digitalt och på vinyl i juni. 

OKT

16

Live-musik

16 oktober 18:30 
Daniel am Main (Adolfsson) – Folk, blues, soul

Daniel am Main (Adolfsson) är skådespelare och regissör till vardags men med en musikalisk ådra djupt rotad i amerikansk folkrock, blues och soul. Denna kväll varvar han eget material med tolkningar av andra artisters verk.