Bastubad på Hovås Kallbadhus

Vår bastu ligger ett fåtal meter från havet. Ni har en härlig utsikt över Askimsviken både från bastun och avslappningsrummet! Avslappningsrummet har ett bord, några stolar och bänkar att sitta på. Det finns ett ombytesrum, dusch och toalett samt en kyl med pentry. Bastun passar perfekt att använda vid möhippor, svensexor eller vid konferenser. Bastun har en cirka tre meter lång bänk med två nivåer. Hur många man får plats beror på ert sällskap och hur mycket avstånd ni vill ha.  Det går utmärkt hyra till vår vedeldade badtunna för att sätta guldkant på något från början riktigt bra!

Frottébadrockar och handdukar går att hyra men måste förbeställas en vecka innan. Städning ingår ej i hyran, utan ni lämnar den i samma fina skick som när ni kom och tar med skräp. Inga glas eller glasflaskor får förekomma i bastun. Bastuutrymmet är privat för er under den bokade tiden. WC i entrén är dock tillgänglig för vissa sjöbodägare. Utrymmena skiljs med dörr som låses från insidan.

Bastun bokas via info@hovaskallbadhus.se. Vid större sällskap begär särskild offert.

Prisuppgifter

180 kr/person per tvåtimmars-”slot” (1 h 50 min) – dock minst 900 kr/tillfälle
Handdukar 50 kr/person, bokas av er en vecka före ert bastubad.
Badrockar 150 kr/person, bokas av er en vecka före ert bastubad.

Vi har möjlighet att erbjuda vedeldad badtunna. Priset för detta är 4250 kr inklusive ved, vatten och rengöring (cirka 4-6 timmars arbete).

Boka nu: