Hovås Kallbadhus är en oas. En liten bit av världen som vi menar är en av jordens vackraste platser. Endast 15 minuter från Göteborg, precis vid havet och med egen strand, har vi unika förutsättningar att fortsätta utveckla vår restaurang-, event- och konferensanläggning till en plats som är ”top of mind” hos allt fler människor.

Vi har daglig verksamhet med lunch samt à la carte på kvällstid. Bordsservering gäller både under lunch och kväll.

Beställningsverksamhet så som bröllop, företagsfester, privata fester och minnesstunder äger rum löpande under året. Vår verksamhet är unik och vi söker dig som vill bidra med din egen passion för kvalitet och utveckling!

Vi söker dig som är medveten om hur viktigt det är att få alla små detaljer att samspela för att skapa en fulländad helhet. Du är en lagspelare som ser varje dag på arbetet som en ny utmaning och som med trygghet och erfarenhet vill driva verksamheten framåt tillsammans med oss övriga. 

Främst sommartid men även övriga delar av året har vi behov av serviceinriktad extrapersonal med snabba skor och ett glatt leende – maila oss ditt intresse via event@hovaskallbadhus.se.

Välkomna till Team Hovås Kallbadhus!

Servitör/servitris till Hovås Kallbadhus

Vi söker en servitör/servitris med härligt driv och känsla för detaljer som vill vara med och utveckla restaurangen på Hovås Kallbadhus. Gästerna ska mötas av god mat, vacker miljö och ett varmt mottagande. Vi är inne i expansiv och spännande fas där vi vill att du är delaktig i vår vision att sätta Hovås Kallbadhus på kartan som den självklara destinationen i Göteborg.   

Vi har påbörjat utbyggnaden av vår paviljong och har många fler planer för hur Hovås Kallbadhus ska utvecklas – och vi vill att du är med och driver den resan!

  • Har ett brinnande intresse för mat, dryck och gästservice
  • Har förmåga att bidra till ett sälj- och gästorienterat medarbetarskap
  • Har förmåga att agera självständigt
  • Sedvanliga uppgifter som att iordningställa inför service, ta hand om gäster, sälja, sköta egenkontroll, stänga för dagen.

Vi erbjuder rätt person ett spännande arbete i ett spännande företag med hög utvecklingspotential. Tjänsten är heltid eller deltidsarbete, tillsvidare, som inleds med provanställning. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

 

Är detta du? Välkommen med din ansökan senast den 1 februari : CV, personligt brev och gärna bild. Namnge dokumenten med ditt namn, tack! Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt! Har du frågor om tjänsten så ring eller maila Sam eller Camilla, Driftschef, på 031 28 61 71 eller event@hovaskallbadhus.se

Kock till Hovås Kallbadhus

Vi söker en kock med härligt driv och känsla för detaljer som vill vara med och utveckla restaurangen på Hovås Kallbadhus. Gästerna ska mötas av god mat, vacker miljö och ett varmt mottagande. Vi är inne i expansiv och spännande fas där vi vill att du är delaktig i vår vision att sätta Hovås Kallbadhus på kartan som den självklara destinationen i Göteborg.   

Vi har påbörjat utbyggnaden av vår paviljong och har många fler planer för hur Hovås Kallbadhus ska utvecklas – och vi vill att du är med och skapar den resan! 

  • Ett brinnande intresse för mat, smak och textur!
  • Stor erfarenhet av à la carte-, lunch- och festvåningsmatlagning.
  • Du behöver vara självgående i köket och kunna hantera både prepp, varm- och kallkök samt luckan.
  • Struktur, hygien och egenkontroll är en självklarhet för dig.
  • Yrkesutbildning inom restaurang ser vi varmt på.
  • Självklart är du en god lagspelare som vill utvecklas och dela med dig av din egen kunskap.

Du kommer vara en del av vårt kocklag men förväntas kunna arbeta självständigt. Arbetet är under vinterhalvåret mestadels dagtid både vardag och helg med en till två kvällar per vecka. Sommarhalvåret även kväller.

Vi erbjuder rätt person ett spännande arbete i ett företag med hög utvecklingspotential. Tjänsten är deltid till att börja med. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Är detta du? Välkommen med din ansökan senast den 1oktober: CV, personligt brev och gärna bild. Namnge dokumenten med ditt namn, tack! Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt! Har du frågor om tjänsten så maila Kenneth Johansson, vår kökschef via kock@hovaskallbadhus.se eller ring eller maila Charlotte Davidson, VD, 0709-423292, lotta@hovaskallbadhus.se