Nu söker vi…

Hovås_Kallbadhus_Influencers_56-Lotta-serverar_06

Restaurangchef

Är du passionerad för det vackra i livet – solnedgångar, champagne, ostron och kärlek? >>

Kock-pa-berg_Lotta

Kock & kallskänka

Vi söker kockar och kallskänkor med härligt driv och känsla för detaljer som vill vara med och utveckla restaurangen >>

Hovas_Kallbadhus_Influencers_46

Hovmästare

Vi söker en hovmästare med härligt driv och känsla för detaljer som vill vara med och utveckla restaurangen >>

jobba2

Servitör/servitris

Vi söker servitörer/servitriser med härligt driv och känsla för detaljer som vill vara med och utveckla restaurangen >>

Hovås Kallbadhus är en oas. En liten bit av världen som vi menar är en av jordens vackraste platser. Endast 15 minuter från Göteborg, precis vid havet och med egen strand, har vi unika förutsättningar att fortsätta utveckla vår restaurang-, event- och konferensanläggning till en plats som är ”top of mind” hos allt fler människor.

Vi har daglig verksamhet med lunch samt à la carte på kvällstid. Bordsservering gäller både under lunch och kväll.

Beställningsverksamhet så som bröllop, företagsfester, privata fester och minnesstunder äger rum löpande under året. Vår verksamhet är unik och vi söker dig som vill bidra med din egen passion för kvalitet och utveckling!

Vi söker dig som är medveten om hur viktigt det är att få alla små detaljer att samspela för att skapa en fulländad helhet. Du är en lagspelare som ser varje dag på arbetet som en ny utmaning och som med trygghet och erfarenhet vill driva verksamheten framåt tillsammans med oss övriga. 

Främst sommartid men även övriga delar av året har vi behov av serviceinriktad extrapersonal med snabba skor och ett glatt leende – maila oss ditt intresse via event@hovaskallbadhus.se.

Välkomna till Team Hovås Kallbadhus!

Restaurangchef till Hovås Kallbadhus

Vi söker ”The Perfect Match”!

Är du passionerad för det vackra i livet – solnedgångar, champagne, ostron och kärlek? Är du omtänksam, ödmjuk och social? Och är du medveten om att framgång på alla plan kräver hårt arbete och vilja att ständigt utvecklas? Då kommer du att älska att jobba med vårt ägarteam och vår underbara personal för att utveckla Hovås Kallbadhus! 

Till sommaren står vår paviljong färdig och vi har många planer Hovås Kallbadhus framåt – och vi vill att du är med och driver den resan!

Kontakta vår VD Lotta Davidson på lotta@hovaskallbadhus.se eller via 0709-42 32 92. Som hon längtar efter att träffa rätt person! 

Psst… Om du har några runt dig du vill ha med på den här resan finns möjlighet att komma som team om ni är snabba!

 • Har ett brinnande intresse för mat, dryck och gästservice
 • Har förmåga att skapa ett sälj- och gästorienterat ledarskap
 • Skapar delaktighet genom egen operativ närvaro
 • Har förmåga att analysera ekonomiska resultat och agera självständigt
 • Vana av att arbeta med Caspeco, back-office med Trivec samt Excel är ett plus
 • Huvudansvaret för att driva och utveckla restaurang-, event- och konferensverksamheten
 • Du kommer med nya idéer som du sedan genomför, tillsammans med vår chefskock och team
 • Operativt arbete i driften
 • Budget och personalansvar ingår i tjänsten

Vi erbjuder rätt person ett spännande arbete i ett spännande företag med hög utvecklingspotential. Tjänsten är heltid  tillsvidare, som inleds med provanställning. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Är detta du? Välkommen med din ansökan senast den 30 april: CV, personligt brev och gärna bild. Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt! Har du frågor om tjänsten så ring eller maila Lotta, VD, 0709-42 32 92 eller lotta@hovaskallbadhus.se

Kock och kallskänka till Hovås Kallbadhus

Vi söker kockar och kallskänkor med härligt driv och känsla för detaljer som vill vara med och utveckla restaurangen på Hovås Kallbadhus. Gästerna ska mötas av god mat, vacker miljö och ett varmt mottagande. Vi är inne i expansiv och spännande fas där vi vill att du är delaktig i vår vision att sätta Hovås Kallbadhus på kartan som den självklara destinationen i Göteborg.   

Vår paviljong över havet står färdig till sommaren och vi har många fler planer för hur Hovås Kallbadhus ska utvecklas – och vi vill att du är med och skapar den resan! 

 • Ett brinnande intresse för mat, smak och textur!
 • Stor erfarenhet av à la carte-, lunch- och festvåningsmatlagning.
 • Du behöver vara självgående i köket och kunna hantera både prepp, varm- och kallkök samt luckan.
 • Struktur, hygien och egenkontroll är en självklarhet för dig.
 • Yrkesutbildning inom restaurang ser vi varmt på.
 • Självklart är du en god lagspelare som vill utvecklas och dela med dig av din egen kunskap.

Du kommer vara en del av vårt kocklag men förväntas kunna arbeta självständigt. Arbetet är under vinterhalvåret mestadels dagtid både vardag och helg med en till två kvällar per vecka. Sommarhalvåret även kväller.

Vi erbjuder rätt person ett spännande arbete i ett kök med hög utvecklingspotential. Tjänst finns för heltid och för deltid. För rätt person finns möjlighet till tillsvidareanställning. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Är detta du? Välkommen med din ansökan senast den 30 april : CV, personligt brev och gärna bild. Namnge dokumenten med ditt namn, tack! Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt! Har du frågor om tjänsten så ring eller maila Lotta, VD, på 0709-42 32 92 eller lotta@hovaskallbadhus.se.

Hovmästare till Hovås Kallbadhus

Vi söker en hovmästare med härligt driv och känsla för detaljer som vill vara med och utveckla restaurangen på Hovås Kallbadhus. Gästerna ska mötas av god mat, vacker miljö och ett varmt mottagande. Vi är inne i expansiv och spännande fas där vi vill att du är delaktig i vår vision att sätta Hovås Kallbadhus på kartan som den självklara destinationen i Göteborg.   

Till sommaren står vår paviljong färdig och vi har många planer för hur Hovås Kallbadhus ska utvecklas – och vi vill att du är med och driver den resan!

 • Har ett brinnande intresse för gästservice, dryck och mat
 • Kan leda och fördela arbetet för bar & servis samt själv arbeta i service
 • Har förmåga att bidra till ett sälj- och gästorienterat medarbetarskap
 • Har förmåga att agera självständigt
 • Datavana. Vi ser med fördel att du kan hantera Caspeco, Trivec och Excel.
 • Sedvanliga uppgifter som att leda och fördela arbetet i bar och matsal, ta hand om gäster och servispersonal, samt ansvara för det uppgifter restaurangchefen fördelat.

Vi erbjuder rätt person ett spännande arbete i ett spännande företag med hög utvecklingspotential. Tjänsten är heltid eller deltidsarbete, tillsvidare, som inleds med provanställning. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Är detta du? Välkommen med din ansökan senast den 30 april : CV, personligt brev och gärna bild. Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt! Har du frågor om tjänsten så ring eller maila Lotta, VD, på 0709-42 32 92 eller lotta@hovaskallbadhus.se

Servitör/servitris till Hovås Kallbadhus

Vi söker servitörer/servitriser med härligt driv och känsla för detaljer som vill vara med och utveckla restaurangen på Hovås Kallbadhus. Gästerna ska mötas av god mat, vacker miljö och ett varmt mottagande. Vi är inne i expansiv och spännande fas där vi vill att du är delaktig i vår vision att sätta Hovås Kallbadhus på kartan som den självklara destinationen i Göteborg.   

Till sommaren står vår paviljong färdig och vi har många planer för hur Hovås Kallbadhus ska utvecklas – och vi vill att du är med på den resan!

 • Har ett brinnande intresse för mat, dryck och gästservice
 • Har förmåga att bidra till ett sälj- och gästorienterat medarbetarskap
 • Har förmåga att agera självständigt
 • Sedvanliga uppgifter som att iordningställa inför service, ta hand om gäster, sälja, sköta egenkontroll, stänga för dagen.

Vi erbjuder rätt person ett spännande arbete i ett spännande företag med hög utvecklingspotential. Tjänsten är heltid eller deltidsarbete visstidsanställning. Det kan bli aktuellt med förlängning. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Är detta du? Välkommen med din ansökan senast den 30 april : CV, personligt brev och gärna bild. Namnge dokumenten med ditt namn, tack! Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt! Har du frågor om tjänsten så ring eller maila Lotta, VD, på 0709-42 32 92 eller lotta@hovaskallbadhus.se.