Bröllop
Berget utanför restaurangen är en fantastiskt plats att vigas på oavsett om akten är religiös eller borglig. Med havet och himlen som fond och Hovås Kallbadhus omsorgsfullt inredda festvåning som scen är platsen den rätta för att samla sina nära och kära omkring sig vid bröllopet.

Vi tar emot sällskap upp till 150 personer för sittande middag. För mingel och liknande tillfällen välkomnar vi upp till 160 gäster.

I vårt chambre séparée kan vi även ta emot mindre sällskap i en mer avskild miljö.

Vi ber er kontakta oss för att prata igenom just era önskemål via event@hovaskallbadhus.se

Meny 
Vänlig och omtänksam personal, väl valda viner och fantastiskt god mat tillagad med kärlek. Menyn nedan är exempel och uppdateras inför säsong och kommande år.


FÖRRÄTTER

 Halstrad pilgrimsmussla på en polentakaka serveras med friterad  kronärtskockshjärta, handskalde räkor och dillkräm.

Hovåsröra på rågbröd med löjrom grön sparris och örtskott.

Krämig hummersoppa med fiskqueneller, chilimarinerade räkor och oststång

Vegetarisk

Skogens skafferi på rågbröd med grön sparris, äppelsallad

riven pepparrot och örtskott.

Krämig soppa på jordärtskocka serveras med friterad purjolök och oststång.

Carpaccio på gulbeta med pestobakad kronärtskockshjärta polentakaka, tångkaviar och dillkräm.

VARMRÄTTER 

Helstekt oxfilé med potatiskaka, baconlindad grön sparris

selleripuré smaksatt med tryffelolja och smörig rödvinssås.

Stekt kalvfilé med fondantpotatis toppad med murklor, rödvinsås

honungsglaserad rödlök och blomkålspuré.

Pocherad slätvarsfilé serveras med ostronskivling, krämig svartrotspuré, grön curacaomarinerade vindruvor, delikatesspotatis

och skummig chablisås.

Vegetarisk

Krispig filodegsrulle på en bädd av bulgursallad, grön sparris

selleripuré smaksatt med tryffelolja och rödbetssås.

Biff Lindström på oumph med fondantpotatis toppad med murklor honungsglaserad rödlök, blomkålspuré och persiljesås.

Bakad smörpumpa med ostronskivling, krämig svartrotspuré

grön curacaomarinerade vindruvor, delikatesspotatis och honungsrostade pumpafrön.

 

DESSERTER 

 

Chokladcheesecake med saltkola

melonsallad och mangosås.

 

Klassisk Crème brûlée med limemarinerade jordgubbar och mangosorbet.

 

 

Chokladbrownies med färska hallon rostad vit choklad och färsk mynta.